TomekW Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Witam wszystkich na forum! Pierwszy post, i pierwszy model po dłuuuugiej przerwie. ( nie licząc jednego, na "rozgrzewke". Prosto z pudła, wolałem nie eksperymentować z żadnymi dodatkami jak na razie. Nie wszystko idealnie, hehe. Ale w sumie jestem z niego zadowolony. Sam model bardzo fajny, wszystko ładnie pasuje, malowany pędzlem i humbrolami. Sklejony rok temu, ale jakoś nie było okazji na tym forum zaistnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Malujesz modele 1/48 pędzelkiem? Szacunek, ja gdy mam już fotel pomalować biorę aerograf, bo pędzlem tylko bym spartolił robotę Model robi bardzo przyjemne wrażenie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Wrażenie, rzeczywiście przyjemne, ale zainwestuj w szpachlę bo łączenia straszliwie wala po oczach. Edytowane 14 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Witam Mi się bardzo podoba , ja też maluję pędzlem i moje modele od twojego trochę odstają . Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2012 Ja psikam podkład, a potem 2-3 warstwy dobrze rozcieńczonej farby farby. Potem trochę to poleruje papierem ściernym - wodnym 2500. Na aero jakoś nie mogę się znów, hehe. A te łączenia to wieeem ;) Wyszło to, jak zacząłem do washować, i nie chciało mi się tego już poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Wrażenie, rzeczywiście przyjemne, ale zainwestuj w szpachlę bo łączenia straszliwie wala po oczach. To nie moja działka ale widziałem ten samolot i domyślam się że chodzi Tobie o skrzydło kadłub +stateczniki, proponuję wizytę w muzeum np.KRAKÓW pozdro eljazz. TOMEK rób to co robisz bo robisz dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Myślę że samolot sie raczej z dwóch równych połówek nie składa. To samo tyczy sie uzbrojenia. Nie szydzę tylko konstruktywnie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi