TomekW Napisano 14 Stycznia 2012 Napisano 14 Stycznia 2012 Witam wszystkich na forum! Pierwszy post, i pierwszy model po dłuuuugiej przerwie. ( nie licząc jednego, na "rozgrzewke". Prosto z pudła, wolałem nie eksperymentować z żadnymi dodatkami jak na razie. Nie wszystko idealnie, hehe. Ale w sumie jestem z niego zadowolony. Sam model bardzo fajny, wszystko ładnie pasuje, malowany pędzlem i humbrolami. Sklejony rok temu, ale jakoś nie było okazji na tym forum zaistnieć. Cytuj
young Napisano 14 Stycznia 2012 Napisano 14 Stycznia 2012 Malujesz modele 1/48 pędzelkiem? Szacunek, ja gdy mam już fotel pomalować biorę aerograf, bo pędzlem tylko bym spartolił robotę Model robi bardzo przyjemne wrażenie. Gratulacje Cytuj
p_bladek Napisano 14 Stycznia 2012 Napisano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Wrażenie, rzeczywiście przyjemne, ale zainwestuj w szpachlę bo łączenia straszliwie wala po oczach. Edytowane 14 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj
kowal76 Napisano 14 Stycznia 2012 Napisano 14 Stycznia 2012 Witam Mi się bardzo podoba , ja też maluję pędzlem i moje modele od twojego trochę odstają . Pozdrawiam Grzesiek Cytuj
TomekW Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Napisano 14 Stycznia 2012 Ja psikam podkład, a potem 2-3 warstwy dobrze rozcieńczonej farby farby. Potem trochę to poleruje papierem ściernym - wodnym 2500. Na aero jakoś nie mogę się znów, hehe. A te łączenia to wieeem ;) Wyszło to, jak zacząłem do washować, i nie chciało mi się tego już poprawiać. Cytuj
eljazz Napisano 14 Stycznia 2012 Napisano 14 Stycznia 2012 Wrażenie, rzeczywiście przyjemne, ale zainwestuj w szpachlę bo łączenia straszliwie wala po oczach. To nie moja działka ale widziałem ten samolot i domyślam się że chodzi Tobie o skrzydło kadłub +stateczniki, proponuję wizytę w muzeum np.KRAKÓW pozdro eljazz. TOMEK rób to co robisz bo robisz dobrze. Cytuj
p_bladek Napisano 14 Stycznia 2012 Napisano 14 Stycznia 2012 Myślę że samolot sie raczej z dwóch równych połówek nie składa. To samo tyczy sie uzbrojenia. Nie szydzę tylko konstruktywnie mówię Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi