Milos Varak Napisano 13 Lutego 2012 Autor Share Napisano 13 Lutego 2012 mate64 dzięki, łopaty już są przemalowane. A w między czasie zrobiłem śmigło ogonowe. I położyłem kalki. Na razie na jednej stronie. Fajnie reagują na płyny, ale każdą trzeba wycinać po obrysie, gdyż jest duży naddatek filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 mialem kiedys to ustrojstwo ale wyladowalo w koszu po licznych testach modelarskich przeprowadzonych na nim. wyszlo lepiej niz sie spodziewalem znajac inbox. kibicuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milos Varak Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Lynx obkalkowany, częściowo złoszowany, wirnik i śmigło ogonowe założone na sucho, torpeda wisi na patafix`ie. Ściągnąłem maskowanie oszklenia i , po raz pierwszy mam ochotę wywalić prawie skończony model do hasioka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 powiem tak. jak na ten zestaw wyszedl swietnie. fakt ze oszklenie takie sobie ale to wina oszklenia. uwazam, ze i tak duzo wyciagnałes z tego modelu bez przeróbek. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Fajnie - czekamy na galeryjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Milos, do hasioka zawsze zdążysz Skrobnij tu i ówdzie wykałaczką i powinno być lepiej. Również czekam na galerię, bo będzie to chyba jedyny wiatrak w standardzie. W dodatku brytyjski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milos Varak Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Uzbrojony, po zęby.... Fallstart skrobanie wykałaczką niewiele daje, próbowałem już. Ten podkład w sprayu pod akryle, tak chwycił, że się tylko ślizga. Jutro spróbuję podziałać wykałaczka + wamod. A i tak będę działał tylko z przednią owiewką. Za boczne szybki się nie ruszam, prawa trzymie się na słowie honoru, mocniejszy nacisk i wepcham ja do środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milos Varak Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Poprawiłem owiewkę, mam nadzieję że trochę lepiej wygląda. A w nocy przydarzył się mały wypadek, szybka z prawych drzwi wpadła do środka, godzina mordowania, żeby umieścić ją z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milos Varak Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Zostało już tylko zrobić zdjęcia do galerii. Chyba że ktoś coś jeszcze wypatrzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi