mate64 Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Kopiuje warsztat z innego forum tutaj bo im więcej komentarzy i uwag tym lepiej dla efektu końcowego tak relaksacyjnie włoska robota, zaczęta jeszcze w zeszłym roku: model niby z pudła....ale drobne przeróbki jednak są ------------------------------------------------------------- Noworoczno-sylwestrowe dłubanie: Dodałem wnęke na zapas, podłubałem nieco Bredę, wypróbowałem technikę z "dziurawą" lufą no i dłubie sobie kanisterki. No i poskładałem na sucho to "Pustynne Ferrari" ------------------------------------------------------------ Czasu ostatnio mało ale "coś" idzie do przodu.... Podstawka jakoś mi nie gra... ------------------------------------------------------------ Małymi kroczkami do przodu.... Haki, tłumik, uchwyty..... kaptury... uchwyty na plandekę... rzut ogólny... dwudziestka pod kołderką Konstruktywna krytyka mile widziana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Starszenie matutkie to Ferrari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mate64 Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Jaka skala taka wielkość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skala72 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Wcale nie wygląda na mały modeli, Italka postarała się, ale ... trzeba zmienić parę rzeczy, np. kółka na pustynne-pustynne i jak mogę podpowiedzieć, to warto ten model zwaloryzować blaszkami, np. Nira Hobby produkuje taki zestaw. Przydało by się również trochę szpachli w pewnych miejscach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 I co dalej z Saharyjką? Nieszczęsny śmigłowiec pochłonął chyba autora bez reszty, a szkoda ;) Tak czy siak, zadam pytanie- mate, dobrałeś już jakąś farbę na ten włoski piaskowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mate64 Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 A już myślałem że już wszyscy zapomnieli...... sahariane poleciałem valejo70877 ale nie podoba mi sie faktura (wyszła jakaś taka chropowata) po niej więc musiałem odłożyć ja coby nabrać dystansu ale spokojnie, zmęcze milosza i biorę się za resztę, w końcu trzeba przewietrzyć magazyn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts