mate64 Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Kopiuje warsztat z innego forum tutaj bo im więcej komentarzy i uwag tym lepiej dla efektu końcowego tak relaksacyjnie włoska robota, zaczęta jeszcze w zeszłym roku: model niby z pudła....ale drobne przeróbki jednak są ------------------------------------------------------------- Noworoczno-sylwestrowe dłubanie: Dodałem wnęke na zapas, podłubałem nieco Bredę, wypróbowałem technikę z "dziurawą" lufą no i dłubie sobie kanisterki. No i poskładałem na sucho to "Pustynne Ferrari" ------------------------------------------------------------ Czasu ostatnio mało ale "coś" idzie do przodu.... Podstawka jakoś mi nie gra... ------------------------------------------------------------ Małymi kroczkami do przodu.... Haki, tłumik, uchwyty..... kaptury... uchwyty na plandekę... rzut ogólny... dwudziestka pod kołderką Konstruktywna krytyka mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Starszenie matutkie to Ferrari. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 15 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2012 Jaka skala taka wielkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Wcale nie wygląda na mały modeli, Italka postarała się, ale ... trzeba zmienić parę rzeczy, np. kółka na pustynne-pustynne i jak mogę podpowiedzieć, to warto ten model zwaloryzować blaszkami, np. Nira Hobby produkuje taki zestaw. Przydało by się również trochę szpachli w pewnych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 I co dalej z Saharyjką? Nieszczęsny śmigłowiec pochłonął chyba autora bez reszty, a szkoda ;) Tak czy siak, zadam pytanie- mate, dobrałeś już jakąś farbę na ten włoski piaskowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mate64 Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 A już myślałem że już wszyscy zapomnieli...... sahariane poleciałem valejo70877 ale nie podoba mi sie faktura (wyszła jakaś taka chropowata) po niej więc musiałem odłożyć ja coby nabrać dystansu ale spokojnie, zmęcze milosza i biorę się za resztę, w końcu trzeba przewietrzyć magazyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi