michal0281 Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 To bardzo pechowa makietka, powstawala w mekach ponad rok. Pierwszy byl zrobiony model ktory jakos tak nie do konca jest taki jak chcialem, po kilku miesiacach zrobilem sama makietke, co taz z racji na snieg kosztowalo mnie troche nerwow, no i w koncu po nastepnych kilku miesiacach wymeczone figurki. Negatywnym efektem tego pzIV dla mnie jest to, ze od 2 lat nie zdecydowalem sie na zimowe kamo :-( Zapraszam do komentowania ps prosze o lagodne wyroki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Mi sie widzi.Pewnie sa rzeczy ktore mozna byloby zrobic inaczej ale to w koncu hobby i ma cieszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Co narzekasz, bardzo fajna ta dioramka. Daj kilka zbliżeń jeżeli możesz. Figurki też mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 16 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2012 Z tym moim aparatem to zblizenia dosc nedznie wypadaja, albo zamazane, albo przeswietlone, ale jesli chodzi o fotografie to i tak jest u mnie postep :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 No to przynajmniej zołnierzy, bo wyglądają super a kompletnie ich nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 17 Stycznia 2012 Share Napisano 17 Stycznia 2012 modelarsko bardzo dobrze, super figurki i przyzwoity pojazd minusy:broń jakaś taka nijaka (ta oparta) a i troche nudno, mało dynamiki, ale to już jak kto woli pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 18 Stycznia 2012 Share Napisano 18 Stycznia 2012 Bardzo fajna diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Super to wyszło. Bardzo mi się podoba. Ma swój klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi