skala72 Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Wreszcie trochę czasu na warsztatowanie na które trafił model Churchilla z Dragona w skali 1/72 + poprawione wieża we wczesnej wersji. Sam model nie będzie mocno waloryzowany poza dodatkami: wieża + dodatkowe wyposażenie. Wieża jest już gotowa, reszta bandy na dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Lubię tego brzydala. Zasiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2012 Ja też go polubiłem przez tą jego brzydotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Zdaje mi się że masz gąski na odwrót założone. Jak chcesz to mam kilka zdjęć, mogę ci podesłać. Nie są to pewnie dokładnie z twojej wersji, ale może coś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2012 no w mordę, faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 W końcu ktoś rozgrzebał ten model na forum. Zastanawiają mnie tylko gąsienice, sam je przerabiałeś, czy Dragon postanowił oszczędzać na materiale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2012 Gąsienice są oryginalne. Zostały przycięte ponieważ nie za bardzo można było połączyć górę wanny z dołem, ale nie tylko dla tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi