Przemo1CK Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Witam! A to drugi Blitz. Właśnie skończyłem. Model również Italeri plus troszkę żywic na pace. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Jak zwykle wysoki standard, bardzo efektowny. eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Bardzo piękny. Widać klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Piękna, wyeksploatowana ciężarówa. Lubię takie. Super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Świetnie wygląda! Lubię takie plastyczne malowanie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Kolejny piękny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Oj stać Cie na więcej! Jak oceniasz ten model Italerki bo jest dość tani ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Czołem No wiesz, nie jest doskonały, zwłaszcza lampy przednie lipne, ale za 39 zł, które zapłaciłem za ten model to warto, choćby ze względu na ten generator gazu drzewnego. Dodatkowo w pudle jest ramka ze starego "radio wagena", z antenami itp. Niemal kompletna, a zawsze się na przeróbki przyda. Także polecam. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi