vwmen Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Witam Następny wrecker ukończony,zapraszam do komętowania. Kolumna kierownicy jest dodana jak równiesz mocowanie wydechu,na zdjęciach tego nie widać bo były robione wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Czysto, schludnie. Ale brakuje mi czegoś co mogłoby ozywić model. Naniesienie eksploatacji na takiego woła roboczego byłoby wskazane. Widzę postępy w twoich pracach. Gratki za wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Kolejny bardzo fajny i czysty model. Jak przedmówca, myślę, że ślady eksploatacji ożywiłyby olbrzyma, ale może to egzemplarz pokazowy;] Mam jednak nadzieje, że rozwiniesz umiejętności i wybrudzisz któryś z kolejnych wrecker'ów. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Tak jak pisałem w warsztacie model mi się bardzo podoba ale lekki wasz by mu się przydał. Czekam na fotki z dokończonymi detalami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velvet_1986 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Świetnie wygląda Twój wrecker :-) Mi też chiodzi po głowie ta Scania myślę że dojdzie do tego że będzie stała taka u mnie na półce :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Piękny model!! Ale brudzenie by mu się przydało. Szczególnie silnika.Bo widziałeś gdzieś tak czysty silnik(z wyjątkiem aut nowych i amerekańcow)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 I standardowo źle zamontowane głowice powinny być odwrotnie tzn trzeba ję zamienić miejscami. A tak ładny czysty modelik. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi