vwmen Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 Witam Następny wrecker ukończony,zapraszam do komętowania. Kolumna kierownicy jest dodana jak równiesz mocowanie wydechu,na zdjęciach tego nie widać bo były robione wcześniej. Cytuj
mzmichal Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 Czysto, schludnie. Ale brakuje mi czegoś co mogłoby ozywić model. Naniesienie eksploatacji na takiego woła roboczego byłoby wskazane. Widzę postępy w twoich pracach. Gratki za wykonanie Cytuj
MartiniOCP Napisano 4 Lutego 2012 Napisano 4 Lutego 2012 Kolejny bardzo fajny i czysty model. Jak przedmówca, myślę, że ślady eksploatacji ożywiłyby olbrzyma, ale może to egzemplarz pokazowy;] Mam jednak nadzieje, że rozwiniesz umiejętności i wybrudzisz któryś z kolejnych wrecker'ów. pzdr. Cytuj
Grubyjg Napisano 5 Lutego 2012 Napisano 5 Lutego 2012 Tak jak pisałem w warsztacie model mi się bardzo podoba ale lekki wasz by mu się przydał. Czekam na fotki z dokończonymi detalami . Cytuj
velvet_1986 Napisano 6 Lutego 2012 Napisano 6 Lutego 2012 Świetnie wygląda Twój wrecker :-) Mi też chiodzi po głowie ta Scania myślę że dojdzie do tego że będzie stała taka u mnie na półce :-D Cytuj
Apache Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 Piękny model!! Ale brudzenie by mu się przydało. Szczególnie silnika.Bo widziałeś gdzieś tak czysty silnik(z wyjątkiem aut nowych i amerekańcow)??? Cytuj
Truckerek93 Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 I standardowo źle zamontowane głowice powinny być odwrotnie tzn trzeba ję zamienić miejscami. A tak ładny czysty modelik. Podoba mi się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi