voseba Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Ale pocisk!!! Stary szacun za wykonanie, za realizm, jaaa ale pikna jest ta przyczepka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 Dziękuję. Zazwyczaj bardzo sceptycznie podchodzę do swoich modeli, ale ten uznaję za najlepszy. Chyba głównie dlatego, że zrobiony od podstaw. Jeszce raz thnx. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Teraz to rozlozyles mnie na lopatki! Przyczepa wyglada zaj.....scie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Nawet lepiej tomkua6 . Lawetka marzenie. Miazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 28 Maja 2012 Autor Share Napisano 28 Maja 2012 Dzięki jeszcze raz za komentarze. Trochę niespodziewanie, ale jestem na ostatniej prostej z lawetą i w trakcie dodawania filtrów - głównie rdza. Poza tym, dorobiłem obrysówki, przewody do lamp/hamulcowe, miejsce na tablice rejestracyjną. Do zrobienia zostaje jeszcze: - korby do wyciągarki i tego kółka podpierającego z przodu - hak/ zaczep przy kablu wyciągarki - rejestracje i chlapacz pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 28 Maja 2012 Share Napisano 28 Maja 2012 hehe zabawne, że pewnie nikt by się nie zorientował, że tych części brakuje daj jeszcze zdjęcie od dołu z kablami... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginger Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Przepraszam,że odkopuje takiego kotleta ,ale bardzo mnie zainspirowała ta lawetka. Mam pytanie do twórcy tej pięknej lawety. Z czego zrobiłeś wszystkie spawy i śrubki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi