voseba Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Ale pocisk!!! Stary szacun za wykonanie, za realizm, jaaa ale pikna jest ta przyczepka.... Cytuj
MartiniOCP Napisano 5 Maja 2012 Autor Napisano 5 Maja 2012 Dziękuję. Zazwyczaj bardzo sceptycznie podchodzę do swoich modeli, ale ten uznaję za najlepszy. Chyba głównie dlatego, że zrobiony od podstaw. Jeszce raz thnx. pzdr. Cytuj
tomeka6 Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Teraz to rozlozyles mnie na lopatki! Przyczepa wyglada zaj.....scie. Cytuj
RapToWny Napisano 5 Maja 2012 Napisano 5 Maja 2012 Nawet lepiej tomkua6 . Lawetka marzenie. Miazga Cytuj
MartiniOCP Napisano 28 Maja 2012 Autor Napisano 28 Maja 2012 Dzięki jeszcze raz za komentarze. Trochę niespodziewanie, ale jestem na ostatniej prostej z lawetą i w trakcie dodawania filtrów - głównie rdza. Poza tym, dorobiłem obrysówki, przewody do lamp/hamulcowe, miejsce na tablice rejestracyjną. Do zrobienia zostaje jeszcze: - korby do wyciągarki i tego kółka podpierającego z przodu - hak/ zaczep przy kablu wyciągarki - rejestracje i chlapacz pzdr. Cytuj
maciol Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 hehe zabawne, że pewnie nikt by się nie zorientował, że tych części brakuje daj jeszcze zdjęcie od dołu z kablami... pozdrawiam Cytuj
ginger Napisano 17 Czerwca 2014 Napisano 17 Czerwca 2014 Przepraszam,że odkopuje takiego kotleta ,ale bardzo mnie zainspirowała ta lawetka. Mam pytanie do twórcy tej pięknej lawety. Z czego zrobiłeś wszystkie spawy i śrubki ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi