DarkWing Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 Przedstawiam drugi warsztat modelu z którym startowałem w konkursie na pwm. In-box rozpoczęcie prac... wszystkie elementy carbonowe to kalki które są w komplecie z modelem. po przymiarkach zdecydowałem sie na podłogę czarną. Ta z przeźroczystego plastiku sprawiała wrażenie zabawkowości modelu... Oczywiście obszerna relacja z budowy znajduje sie na pwm.org.pl. Tutaj jednak zapraszam również do komentowania oraz wyrażania wszelkich opini i komentarzy które mogą mi być pomocne na przyszłość do innych modeli. Zapraszam również do galerii... viewtopic.php?f=73&t=31645 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Brak zdjęć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Ja zdjęcia widzę. Model kosa, naprawdę bardzo ładnie i czysto sklejony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi