Czesio Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 No i lodołamacz "Lenin". Z lodołamaczy była też "Arktyka". Arktykę bodaj teraz Hasegawa robi ale nie wiem czy to to samo. Te "łuki" to "szlupbelki", ew. żurawiki łodziowe. A czy mógłbym prosić o jakieś większe zbliżenia tego co się pojawiło? Bo na obecnych fociach za wiele nie widać Dzięki za info Oczywiście, ale za dużo widać nie będzie bo jest zaklejony, ale to zawsze coś, malowanie najwcześniej za 3 tygodnie jak blaszki przyjdą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 A nie boisz się, że przez 3 tygodnie klej z taśmy pozostawi trwałe ślady na pokładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 Nie powinno się nic stać, klej był że tak powiem osłabiony przez naklejenie taśmy na szybę, pocięcie na paseczki i dopiero na model a i dużo pewnie na paluchach zostało pokład jakby co można przemyć choćby wodą z mydłem i klej zwyczajnie zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 7 Maja 2012 Super Moderator Share Napisano 7 Maja 2012 Nie powinno się nic stać, klej był że tak powiem osłabiony przez naklejenie taśmy na szybę, pocięcie na paseczki i dopiero na model a i dużo pewnie na paluchach zostało pokład jakby co można przemyć choćby wodą z mydłem i klej zwyczajnie zejdzie Obyś miał rację - mi taśma TAMIYA zostawiła paskudne ślady http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=89&t=11142&start=285 - mordowałem się potem z nimi troszkę... Zatem temat nieco delikatny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 8 Maja 2012 Autor Share Napisano 8 Maja 2012 Kurde nieciekawa sytuacja Ale w moim przypadku raczej problemu nie będzie, raz że klej był osłabiony, dwa klejony na balsę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi