kalaruch Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 Zgodnie z pogróżkami, wygrażaniem Balrogowi że zrobię pływadło, chęć zrobienia manewrów państw osi z w/w Sznell(Bal)rogiem i Sznell(Pawl)ikiem, na warsztat w czasie urlopu wchodzi...Włoski kuter torpedowy Motoscafo Armato Silurante M.A.S. 558!! Kuter ten został zwodowany i wcielony w 1941 roku, 09.09.1943 roku został przejęty przez Niemców i nazwany S-629, 24,04.1945 zatopiony w Ligurii. Oczywiście model będzie out of box, z zestawem figurantów. Jakiś scratch się zrobi, to jasna sprawa, bo blach ani niczego przydatnego jeszcze nie ma. Na oporządzenie RC będzie składało się z silników szczotkowych i jednego regulatora a do sterowania sterem kierunku - jeden serwo i cała reszta badziewia. Bez kręcenia działkiem, otwieranych pokryw, wystrzeliwanych torped i innych beznadziejnych lansiarskich wodotrysków. W poniedziałek zaczyna się urlop, elektronika dojdzie w tygodniu, więc można śmiało kończyć Szczukę, Kurska odłożyć jak będzie gablota i zacząć MASa ;) FORZA ITALIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 26 Lutego 2012 Share Napisano 26 Lutego 2012 No i nareszcie coś co tygryski lubią najbardziej też mam w planach ta jednostkę zresztą stoi na półce malowanie takie samo ale numer burtowy 560, a więc dywizjon ten sam Powodzenia w budowie pierwszej łajby RC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 No, bomba, zasiadam w pierwszym rzędzie i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Popcorn jest, Coca Cola jest, chorągiewka na 1Maja wywieszona, dziecko przewinięte i nakarmione. Można zasiadać i kibicować. Po relacji kol.Balroga o mały włos poszedłbym na złe tory i zabrał się za kutry kalaruch masz kibica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 No Herr Kalaruchen,a raczej może don Karaluchino. Jestem kibicem i mimo wielkiej słabości po kolejnej operacji ,będę kibicował. Zatem do dzieła! Zainspiruj ledwo żywego do pracy bo puki co to ledwo skalpel w garści trzymam . Pozdrawiam! No i czekam na więcej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Jakie tam złe tory ;) Dobre, słuszne, jak ja na nie wleciałem ! Czekam na dostawę paczek...będzie ich 6, z osprzętem RC. Póki co dokańczam Szczukę ;) I myślę nad tym jak zrobić Kurska dalej. Coś na rozgrzewkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorniK Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Zgodnie z pogróżkami, wygrażaniem Balrogowi że zrobię pływadło... No to zapowiada się ogrom pracy bo Barlogowe pływadła powalają wykonaniem, a to znaczy że zapowiada się kolejny ciekawy warsztacik W mojej stoczni na razie jeszcze zastój, więc póki co będę podziwiał postępy w innych stoczniach. Życzę powodzenia i czekam na pierwsze postępy w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Zasiadam, może się załapię na jakąś lekcję rc Popcorn jest, Coca Cola jest, chorągiewka na 1Maja wywieszona, dziecko przewinięte i nakarmione Zapomniałeś o marzannie Powodzenia Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Zasiadam, może się załapię na jakąś lekcję rc Popcorn jest, Coca Cola jest, chorągiewka na 1Maja wywieszona, dziecko przewinięte i nakarmione Zapomniałeś o marzannie Powodzenia Kami Nie zapomniał z pośpiechu utopił dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Nie zapomniał z pośpiechu utopił dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Panowie (i Panie?) nie trollować. Dawać mi tu jakieś dokumenty do MASa jak macie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 No Giepard jest ,jak się doczytałem teraz parcie na masa.No to avanti ! czy jak to tam italiano powiadają.Zatem mama mia, kianti i pizza i do roboty don Kalarucho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 No właśnie! czemu tu się nic nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Ale leń! Fuj ! Do roboty! Żebym ja miał siły to bym popie...... z robotą aż by się kurzyło.U mnie praktycznie pustki na półkach,jagdtiger przygotowany do malowania,jeden okręcik na szafie i tyle.He! jak masz co zbędnego to dawaj ja pojadę z robotą,łapy swędzą i nie bardzo jest do czego je przyłożyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 5 Marca 2012 Autor Share Napisano 5 Marca 2012 Dobra dobra, koniec użalania się nad swoim lenistwem Może przyjdą dziś ostatnie paczki... Jak nie to zaje... parę osób Chyba pomontuję kadłubik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 No to się rozumie!Do przodu z robotą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Siedzę na widowni i wyczekuję przedstawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 No właśnie, bardzo ładna motopizza, ale coś jej nie widać... Brakuje (o)pepperoni? bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 6 Marca 2012 Autor Share Napisano 6 Marca 2012 Kuźwa, robi się, tylko Barlog mi zawraca gitarę ;) Dziś wieczorem stocznia robi nockę. Jak spożyję posiłek regeneracyjny, wstawię fotkę pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Ja ci zawracam a kto się ciągle pyta a jak zrobić to czy tamto zagęszczaj ruchy bo ludzie czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 6 Marca 2012 Autor Share Napisano 6 Marca 2012 Coby gołosłownym nie być... Nadal czekam na sewo, reszta doszła. Widać że stoczniowcy napoczęli czarnego skorpiona... A jak ktoś będzie mi marudził i bezpodstawnie komentował - bicz zemsty stoi w rogu... No jak ułożę pytania na quiz to wracam lepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorniK Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Zapowiada się ciekawie, łajba całkiem spora, będę podziwiał postępy w przerwach technologicznych w mojej stoczni. A tym biczem to nie strasz, mam MK12 i nie zawaham się go użyć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 6 Marca 2012 Autor Share Napisano 6 Marca 2012 Ale nie taki ładny jak mój ;)! Zresztą sam go malowałem do warunków roślinności okolicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 No wyciął z ramek kilka części, poprawił Specjalem i wyma:bip:e AK-74... Jakby kto pytał stocznia miała nockę P.S. też mam MK12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Widzę że stoczniowym zwyczajem każda zmiana zaczyna się od butelki "czarnej kobry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi