pawlik Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 No i co dalej? Wychodzi że jakaś strzelanina może być jak nadużyją pewnych płynów.No do dzieła don kallarucho!Jak to zawsze mówię z gadania dzieci nie ma,robić trzeba.Trzymam kciuki za sprawny montaż i postęp prac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 Dziś mała przerwa, trzeba ogarnąć temat w bibliotece na Przymorzu, a potem towarzyskie spotkanie. Chyba nic nie zrobię w ciągu godziny kiedy będę spożywać obiad ;) @Marwaw - no i kolejny ale rozpoznałeś pięknie model! Za marudzenie - kulka w dupkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Swego czasu biegałem z takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorniK Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Z racji kamuflażu zapewne intensywnie wykorzystywany w terenie. Co do gustów, jak kto ma kałacha to musi mu się podobać, mnie osobiście do gustu nie przypadają, no chyba ze to Dragunow . No i co dalej? Wychodzi że jakaś strzelanina może być jak nadużyją pewnych płynów. Może być strzelanina i bez nadużywania płynów, wystarczy ze się na jakiś turniej zgadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Z racji kamuflażu zapewne intensywnie wykorzystywany w terenie. Co do gustów, jak kto ma kałacha to musi mu się podobać, mnie osobiście do gustu nie przypadają, no chyba ze to Dragunow .No i co dalej? Wychodzi że jakaś strzelanina może być jak nadużyją pewnych płynów. Może być strzelanina i bez nadużywania płynów, wystarczy ze się na jakiś turniej zgadamy. Ja też miałem kałacha ale prawdziwego kbk.AKMŁ Kto nie strzelał z tego ten nie wie co ten porządny sprzęt potrafi A swoją drogą Dragunów też wspaniały i też strzelałem, oczywiście z prawdziwych pestek a nie plastikowych kuleczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 14 Marca 2012 Share Napisano 14 Marca 2012 No i co dalej? Jakoś prace zaniechane czy co?Powinno się cosik pokazać a tu nic.Lenia mamy?,czy jakaś inna choroba powaliła i ani ręką ani nogą.A może postrzelaliście się i każden ciężko ranny leży. No to która "pepesza"okazała sie najlepsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 Oj Pawlik - praca praca, urlopik się skończył i pewne kwestie techniczne. Wiesz jak to jest - zawsze coś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 No i co dalej? Urlop urlopem ale w sobotę i niedziele można coś wystrugać.No to jak?, będzie coś jakaś fotka i opis postępu prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 17 Marca 2012 Autor Share Napisano 17 Marca 2012 Jutro mam w planach podłubać nad napędem. Dziś byłem się bratać z natura i znalazłem pięknego norbliniaka w ściółce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 21 Marca 2012 Autor Share Napisano 21 Marca 2012 Ok, tuleje wałów siedzą i są ustalane, serwo montowane pod pokładem Praca wre, w pokoju syf... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 No nareszcie coś ruszyło! A te ciężarki to jako balast?No nie pisz że syf jak leżałem w szpitalu to kobitki zrobiły remoncik jednego pokoju. Od kilku dni szukam kadłuba sms BADEN-a i wyobraź sobie nie widzę go.Może na balkonie?O innych rzeczach które gdzieś są nie wspomnę.Ale popylaj z robotą do przodu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Dziś byłem u Karalucha w domu Z racji że przy MASie mało postępów dostał serię z Kałacha ASG w pośladek Zmienił kolor twarzy na purpurowy i skakał jak dzika małpa w ZOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 24 Marca 2012 Autor Share Napisano 24 Marca 2012 Ja Ci k..a dam, następnym razem zamiast w udo dostaniesz krzakiem róży po jajach! Dziś odpuszczam...Pawlik i Balrog dali mi dyspensę na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 są siniaki na tyłeczku ?? A jak tam rzepka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorniK Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 No ładnie beze mnie się bawicie?? ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Pan tu panie kalaruszkin zabawiasz się ,a ja gorę! Pan tu panie kalaruszkin wiosnę czujesz za spudniczkami się oglądasz,a ja gorę! Pan tu panie kalaruszkin z robotą nie jedziesz do przodu,a ja gorę! (z ciekawości postępu prac przy pływadle) A z jakiego to filmu cytaty?No nie dosłowne,ale bardzo podobne. oj trzeba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Jak to z jakiego? "Ja gorę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Ale leń brzydko pachnący!!! Fuj! Nic nie zrobione przez tyle czasu!No a teraz z okazji świąt będzie się opychał i to go bardziej rozleniwi.Oj ,obywatelu Kalaruch ,nieładnie ,ludek modelarski czeka na relację i co? Zając to nie przyjdzie do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Wolny dzień, zasuwam z drobnicą jak szatan. Efekty pracy będą wieczorkiem. Giepard skończony, fotki wieczorkiem Kursk się ino ostał, ale i tak z nim nie zdążę wcale. Powolutku będę go wykańczać. Póki co otwarte silosy granitów i dorobione stery kierunku... Zjem i idę dalej rzeźbić MASA! MOLTO BENE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 No kurna chata! nareszcie "ruszył z posad bryłę świata!". Już myślałem że nici z tego projektu będą a tu proszę zapowiedzi że wieczorkiem.... .Tylko spróbuj nic nie zamieścić! . No będzie co pooglądać . Myślę że zastoju żadnego nie planujesz!? Ta wiem pla!pla! pojadę ze swoja robotą jak będę w stanie fizycznie tego dokonać.Puki co robię powolutku drobne rzeczy.Ktoś w domu bawi się w ekologię i wyniósł do odzysku moje polistyrenowe wypociny i muszę robić od nowa pewne elementy,tak to jest zostawić coś na wierzchu przy nawiedzonych ekologicznie kobietach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 No i gdzie te foty!?W środku nocy po północy!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2012 No a jak - ważne że są Oto rzut oka na dotychczasowy postęp - drobnica poklejona, oprócz torped: Szyper coś kręci a marynarz się op...ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Nie można to tak o ludzkiej godzinie wstawić fotek?Ale fakt mało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 zobaczyta szczegóły to padnieta ! jutro vol.2 sklejanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi