elefantes Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Co to za pytanie? No pewnie!!! A propos, koniecznie popraw te rozklejone drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 troche nieostre te zdjecia. Ale i tak widać ze model jest ladnie czysto robiony. Bardzo mi sie podoba kabina i cała deska rozdzielcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 28 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Lampy zostaną doklejone jak zamówie klej. Sory za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Najwidoczniej miałeś przejscia z kalkomanią, widac to na prawej przeddniej owiewce i na drzwiach (poszarpana i urwany róg), a tak to fajnie wyglada Scania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 Brakuje mi osłony przeciwsłonecznej a tak model prezentuje się OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 28 Sierpnia 2007 Share Napisano 28 Sierpnia 2007 ehm mogłes innym kolorem ją pomalować. Np na niebiesko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 29 Sierpnia 2007 Share Napisano 29 Sierpnia 2007 Torni jemu to wyszła bajka jak ja składałem ten model, to po 2 tyg wylądował na podłodze ścianie i do pieca (te plastiki fajnie się topią).Kolorystyka fajowska , może dlatego mi się podoba bo lubię czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 29 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2007 owiwka tez czeka na klej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi