mae Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Witam, przedstawiam warsztat mojej pierwszej figurki w skali 1/16. Po krótkim, zgrubnym mazianiu: W rzeczywistości odcień figurki jest bardziej ciemny/czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziabik Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Figura konkretna,będę podglądał.Rozumiem że to na razie podkład,czy już czarna bazowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 To co było to wycieniowany mundur :] Aktualizacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Ładnie wygląda - bardzo schludnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 1 Marca 2012 Autor Share Napisano 1 Marca 2012 Aktualizacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 2 Marca 2012 Autor Share Napisano 2 Marca 2012 Popracowałem nad mundurem, wyostrzyłem co nieco cienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Dzieki bazylms Przyciemniłem mundur, raz jeszcze zaostrzyłem cienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 No kolego - jest piękny. Czekam na kolejne figurki twego wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi