Milos Varak Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Nie wierzę że ją skończyłem . Model to Focke Wulf FW-190A-5, w malowaniu osobistej maszyny Hermanna Grafa. Ogólnie zestaw jak to Mastercraft, słabe spasowanie, dziwny plastik, u mnie doszły jeszcze jamki skurczowe. W sumie to pierwsza, tak kolorowa Foka w mojej kolekcji. Sama budowa przebiegała w różne incydenty. Uwaliłem 2 działka, potem pitotkę, masakrą było nakładanie żółtego koloru. A na koniec rozlazł się krzyż na prawej burcie, pod czułymi paluszkami mojej córki. Zdjęcia robione przy różnych ustawieniach mojej idiot camery, z lampą i bez. Możecie się pastwić, idę przygotować galerię Lynxa. Aha....Fallstart, możemy powalczyć o ostatnie miejsce, z naszymi Fokami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 Model ogólnie niezły, a jeżeli już o miejscach mowa, to chętnie powalczę o ostatnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallstart Napisano 29 Lutego 2012 Share Napisano 29 Lutego 2012 No... jest mój konkurent, a już straciłem nadzieję Tak więc walka o ostatnie miejsce zapowiada się naprawdę ostra A tak serio - gratuluję ostatniego rzutu na taśmę. Model sympatyczny, biorąc pod uwagę materiał wyjściowy. Trochę traci wg mnie przez zdjęcia i galerię robiona na chybcika (w ostatnich zdjęciach balans bieli siada) oraz wydaje mi się zbyt brudny, ale to moje subiektywne odczucie, gdyż nie przepadam za "brudasami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milos Varak Napisano 29 Lutego 2012 Autor Share Napisano 29 Lutego 2012 Paweł, w moim aparacie niema ręcznego ustawienia balans u bieli, wszystko idzie z automatu. Mam najzwyklejszą cyfrówkę marki Medion. A co do brudzenia, to była maszyna bojowa, Herr Graf nie latał nią po to, aby się lansować i wyrywać laski na nią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Witam Niestety na Twoim modelu widać pośpiech w jakim był wykańczany. Gruba powierzchnia lakiernicza i ślady kleju w okolicach oszklenia nie wyglądają zbyt dobrze Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 1 Marca 2012 Share Napisano 1 Marca 2012 Milos, może mniej modeli, a zrobionych z większą dbałością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi