jpl Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Kupiłem, bo się mi spodobał. Miało nie być warsztatu, ale będzie. Ogółem, niezły model, choć pasowanie karoserii trochę trudne, ale da się to zrobić. No to zdjęcia: Podwozie, silnik, podłoga. Podłoga z przyklejonymi stopniami. Zalany klejem (bałem się, że coś odpadnie...) silnik z lewej... ...i prawej strony. Karoseria. Karoseria trochę bardziej z boku. Karoseria od tyłu. OK, to na razie tyle. Postaram się bardziej postarać w trakcie dalszego montowania tego sympatycznego zestawu; dobrze spasowany, dobrze się go klei, pewnym problemem jest tylko konieczność usuwania śladów po wypychaczach, jest ich naprawdę sporo; jest też kilka jamek skurczowych. Ale to nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Marca 2012 Share Napisano 2 Marca 2012 Fajny mimro-busik. Zobaczymy co z niego wyciągniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 No i jak postęp prac? Czy dałeś sobie spokój z warsztatem i pozostanie tylko Galeria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2012 Z warsztatem nie dałem sobie do końca spokoju, i jeszcze trochę zdjęć będzie. Niemniej większość zdjęć będzie prawdopodobnie w Galerii. Model już właściwie skończyłem, pozostały tylko poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi