maciek_muzzy Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 witajcie, Chciałbym Wam pokazać model który ostatnio popełniłem - Volvo F1220 z Pekaesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Ależ piękny pekaesiak. W moim mieście w Polsce, była baza PKS i widywałem je codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Klasyk bardzo ładnie się prezentuje. Fajnie by wyglądał z naczepą Jumbo taką jak na filmie 300 mil do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Volvo prezentuje się wyśmienicie, podumaj nad tą naczepą Jumbo bo będzie zestaw pierwsza klasa. Volvo naprawdę piękne. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Prawidłowo, a nawet lepiej, w sumie te same zachwyty co i uwagi co przy Iveco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 wszystko fajne, śledziłem warsztat no i podoba mi sie tylko jedyne co to te światła z przodu - wyglądają troche zabawkowo, poza tym piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 No właśnie.... Światła.... Psują efekt. Podobnie jak w iveco... Poza tym - miód, cud i orzeszki solone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Piekne Volvo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 8 Marca 2012 Share Napisano 8 Marca 2012 Model jest rewelacyjny Przyjemnie się na niego patrzy i ta ogromna kabina coś wspaniałego. Czekam na zdjęcia z naczepą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Bardzo fajny mogę dowiedzieć się jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesChi Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Fajny klasyk w swojskich barwach Mi najbardziej podobają się zasłony w oknach, duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 12 Marca 2012 Autor Share Napisano 12 Marca 2012 Dziękuję Panowie za komentarze. @jakub97 - model to italeri, jedynie dokupione są blachy fototrawione ( czech model truck) oraz niski dach ( Kit From Service, KFS) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Marca 2012 Share Napisano 12 Marca 2012 Dzięki za odpowiedź. _____________ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 13 Czerwca 2012 Share Napisano 13 Czerwca 2012 Jak tam ten Fruehauf Jumbo do niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Bardzo ładny i schludnie sklejony mode. Fajnie że w znajomych barwach (mimo że PEKAES to nie moje lata). Gratuluję modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi