Gościu Napisano 24 Marca 2012 Autor Share Napisano 24 Marca 2012 Dzięki. Tobołki są malowane samym akrylem, bez płukanek. Jarek, dzięki, poprawione. Grzebie się w figurkach - 70% ukończenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Marca 2012 Autor Share Napisano 26 Marca 2012 Zostało ich utaplać u dołu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Czy te ciemne elementy wokół np. kieszeni robisz washem czy też malujesz? Jak zwykle klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xDamian Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 i co to za drut pod Stagiem? Haha, a ja wiem, będą mu się lampki świecić! Widziałem jak Ci to fazzy robił. Co do modelu. Jesteś gość! Ogólnie wszystko wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Kurde te figurki bajka jak prawdziwe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Rafał gdzie jesteś jak Cię nie ma? wróc proszę bo nudno się bez Ciebie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi