adam juszczak Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Bardzo ładnie wykonany, co ja piszę to jest cudo na taką skalę!!! Sam nie potrafię takich rzeczy w 1/35 a ty w 1/72, brak słów... Ale mógłbym prosić o zdjęcie z monetą dla porównania i jedno lub dwa które ujęłyby wnętrze ruin... Takie lekkie uwagi i pytanka: co to za ślimaczek na ścianie ( 1 zdjęcie ) w warsztacie go nie było. Ten kanister na ziemi jest tak płaski. i jeszcze taki pytanie, powinno być w warsztacie, ale co to są za pręty, zbrojenie, kable?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 co to za ślimaczek na ścianie Też pierwszy raz to widzę,pewnie jakaś nierówność odlewu. Ten kanister na ziemi jest tak płaski. Przysypany . pręty, zbrojenie, kable?? Jakoś tak dla urozmaicenia gruzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Adam, co tu pisać - klasa jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 11 Marca 2012 Share Napisano 11 Marca 2012 Mnie się bardzo podoba. Twoja diorama wywarła na mnie ogromne wrażenie. Nie ma co, wysoko stawiasz poprzeczkę innym modelarzom i to jeszcze z tak małą skalą . Sam dłubie w 1/72 ale takich extra modeli nie mówiąc już o dioramach, tak jak Ty nie potrafię zmajstrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 7 Kwietnia 2012 Super Moderator Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Świetne - jaka jest średnica podstawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Szczęka opada...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi