temir 2 Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Witam! Model Jagdpanzera IV z Dragona cieszy się dużą popularnością wśród forumowiczów-ja również mu się nie oparłem(już jakiś czas temu).Ktoś wspominał że bardziej podoba mu się wersja z długą lufą od tej z krótką-to skłoniło mnie by zaprezentować mój wytwór.Zapraszam do ocen! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Ładnuśny. Bardzo podobają mi się te przebarwienia i rainsy na białym kamuflażu. Dobrze, że nie montowałeś Schürzen'ów, bo układ jezdny jest naprawdę ładnie przybrudzony i ogólnie zrobiony! Też zaczaję się w sklepie na wersję z dłuższym sprzętem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scros Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 Dobra robota - miło oglądać - zapodawaj kolejne modele w 1/72. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBauer Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Ja byłem jedną z tych osób którym bardziej podoba się ta wersja. Mam L70 w domu i jest to jeden z moich ulubionych modeli. Twój oczywiście jest lepszy od mojego ale jedni sklejają lepiej a inni gorzej. Zastanawia mnie dlaczego nie dałeś osłon skoro są zaczepy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 Witam! Koledzy dopytują się o osłony boczne-odpowiedż jest prosta: w modelu kat.no.7293(tym który prezentuję) producent ich nie przewidział,natomiast w dwuch następnych modelach Dragona:wersja dowodzenia i tzw.wczesna osłony już są. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 Ja byłem jedną z tych osób którym bardziej podoba się ta wersja. Mam L70 w domu i jest to jeden z moich ulubionych modeli. Twój oczywiście jest lepszy od mojego ale jedni sklejają lepiej a inni gorzej. Witam! Z tym sklejaniem to jest tak: swoich modeli z zamieszchłej przeszłości to bym po trzeźwemu nigdy pokazał .Wszystko przychodzi z czasem,więc nie ma się co dołować-do dzieła Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barthass Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 No , ja też jestem jedną z tych osób co sądzą, że wersja L70 jest ładniejsza A jak jest jeszcze rewelacyjnie wykonany , tak jak Twój L70 , to jestem w siódmym niebie (chociaż nie zabardzo lubię niemiecką pancerkę) , ale model super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts