temir 2 Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Witam! Model Jagdpanzera IV z Dragona cieszy się dużą popularnością wśród forumowiczów-ja również mu się nie oparłem(już jakiś czas temu).Ktoś wspominał że bardziej podoba mu się wersja z długą lufą od tej z krótką-to skłoniło mnie by zaprezentować mój wytwór.Zapraszam do ocen! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Ładnuśny. Bardzo podobają mi się te przebarwienia i rainsy na białym kamuflażu. Dobrze, że nie montowałeś Schürzen'ów, bo układ jezdny jest naprawdę ładnie przybrudzony i ogólnie zrobiony! Też zaczaję się w sklepie na wersję z dłuższym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Dobra robota - miło oglądać - zapodawaj kolejne modele w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Ja byłem jedną z tych osób którym bardziej podoba się ta wersja. Mam L70 w domu i jest to jeden z moich ulubionych modeli. Twój oczywiście jest lepszy od mojego ale jedni sklejają lepiej a inni gorzej. Zastanawia mnie dlaczego nie dałeś osłon skoro są zaczepy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 2 Lipca 2007 Autor Share Napisano 2 Lipca 2007 Witam! Koledzy dopytują się o osłony boczne-odpowiedż jest prosta: w modelu kat.no.7293(tym który prezentuję) producent ich nie przewidział,natomiast w dwuch następnych modelach Dragona:wersja dowodzenia i tzw.wczesna osłony już są. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 2 Lipca 2007 Autor Share Napisano 2 Lipca 2007 Ja byłem jedną z tych osób którym bardziej podoba się ta wersja. Mam L70 w domu i jest to jeden z moich ulubionych modeli. Twój oczywiście jest lepszy od mojego ale jedni sklejają lepiej a inni gorzej. Witam! Z tym sklejaniem to jest tak: swoich modeli z zamieszchłej przeszłości to bym po trzeźwemu nigdy pokazał .Wszystko przychodzi z czasem,więc nie ma się co dołować-do dzieła Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 No , ja też jestem jedną z tych osób co sądzą, że wersja L70 jest ładniejsza A jak jest jeszcze rewelacyjnie wykonany , tak jak Twój L70 , to jestem w siódmym niebie (chociaż nie zabardzo lubię niemiecką pancerkę) , ale model super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi