temir 2 Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 (edytowane) Witam! Kol. scros zachęcał do zapodawania więcej w siedemdziesiątce dwójce,no to kolejna moja"archiwalna" wrzutka: Jak zawsze mile widziane komentarze . Pozdrawiam! Edytowane 2 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam "Cradle" Napisano 1 Lipca 2007 Share Napisano 1 Lipca 2007 Bardzo fajny, zwlaszcza zwazywszy na skale mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Dla mnie - bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 2 Lipca 2007 Share Napisano 2 Lipca 2007 Mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Rajciu KUL! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buszys Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Bardzo mi się twój model Shermana podoba. Dbałość o detale, dobrze pomalowany. Czy cały ekwipunek, który znajduje się na czołgu, był w zestawie Dragona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 3 Lipca 2007 Autor Share Napisano 3 Lipca 2007 Czy cały ekwipunek, który znajduje się na czołgu, był w zestawie Dragona? Witam! Model wykonany jest niemal całkowicie z pudła.Zestaw pozbawiony jest całkowicie dodatków-całe wyposażenie pochodzi z zestawów Goffy i Armo. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roberto Napisano 3 Lipca 2007 Share Napisano 3 Lipca 2007 Wszystko bardzo ładnie i realistycznie wygląda , tylko dlaczego górna część gąsienic lewituje ? Troche psuje to efekt i ogrom pracy włożony w model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 3 Lipca 2007 Autor Share Napisano 3 Lipca 2007 Wszystko bardzo ładnie i realistycznie wygląda , tylko dlaczego górna część gąsienic lewituje ? Witam! Jak wspomniałem zdjęcia są "archiwalne"-przy ich publikacji na "innym" forum też zwrócno mi uwagę na lewitację gąsienic.W miarę możliwości starałem się to skorygować(na tyle na ile pozwoliły gumki),teraz wygląda to tak: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi