hadzi Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 No to zostawiłem wszystkie inne projekty i by nie uszedł ze mnie zapał rozgrzebałem Junaka. Model raczej wymagający, posiada sporo nadlewek i błędów faktury wynikających z metody wtrysku oraz zastosowanego tworzywa. W ciągu trzech dni zrobiłem to co widać. Model zdecydowanie dla doświadczonych modelarzy i maniaków polskich skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 21 Marca 2012 Autor Share Napisano 21 Marca 2012 Mam problemy ze sprzętem fotograficznym niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 zrobiłem to co widać a złośliwi to zaraz napiszą, że jaki model, takie zdjęcia.. Właśnie to napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Jakie malowanko będzie? Cywilne czy wojskowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 21 Marca 2012 Autor Share Napisano 21 Marca 2012 Bedzie z szachownicami, jak dobiore w kalkach numer to jakis konkretny egzemplarz, a jak nie to maszyna w malowaniu fabrycznym przed przydzialem do jednostki Postaram sie bt zdjecia gotowego modelu byly lepszej jakosci. Stan na chwile obecna: kabina wyposazona i zamknieta owiewka usterzenie na kadlubie golenie podwozia zamontowane smiglo na etapie poprawiania kolpaka Mam nadzieje ze jutro uda sie polozyc podklad a moze i pierwszy kolor. Do weekendu musze skonczyc bo wyjezdzam znowu sluzbowo na tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Dlaczego MUSISZ skończyć? Model rodzynek, temat rzadki, warto go trochę dopieścić. Podoba mi się projekt i śledzę z uwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 Bedzie z szachownicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 21 Marca 2012 Autor Share Napisano 21 Marca 2012 Dlaczego MUSISZ skończyć? Model rodzynek, temat rzadki, warto go trochę dopieścić. Podoba mi się projekt i śledzę z uwagą Bo ja w miesiacu to srednio 10 dni jestem w domu a wtedy zona i maluchy moj czas caly zajmuja, a wieczorem juz sil i ochoty na nic nie mam. Dlatego od roku nie zrobilem nic przy moim Halifaxie. To samo spotkalo kilka innych modeli, gdzie zaczalem jakies wloryzacje nawet niewielki. Junak idzie z pudla to i szansa bym skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 23 Marca 2012 Autor Share Napisano 23 Marca 2012 No to sobie schnie, jutro koniec i galeria. UFFFFFFFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 25 Marca 2012 Autor Share Napisano 25 Marca 2012 no to udało sie dobrnąć do końca http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=32320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi