Piotr A Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Gratulacje już koledzy wszystko napisali co było do napisania. BAJERA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Latwo mowic, najlatwiej krytykowac (wiem cos o tym) a najtrudniej podjac decyzje o tym jak wysoko podnosimy sobie poprzeczke. Ty podniosles ja sobie bardzo wysoko. I zapewniam Cie, ze skaczac nawet jej nie musnales. Powiem to jak debile z TVN Piekny wykon Wielki szacun Gratuluje. Bede tu wracal jak zateksnie za morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 eee... tam, ale bardzo dziękuję za dobre słowo. BTW, dzisiaj właśnie wystawiam go na ebayu, ciekaw jestem czy takie coś się w ogóle sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Szkoda. ze sie go pozbywasz.... A co tym razem wniesiesz w swojej stoczni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 W Warsztacie prowadzę relacje, kilka projektów. Przede wszystkim Dreadnought w 350 i dioramkę Aoba w Kure w 700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 No czad, genialny pomysł z tymi torpedami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błażej Napisano 6 Czerwca 2013 Share Napisano 6 Czerwca 2013 Jak zrobiłeś ten dym wydobywający się z kominów (model pierwsza klasa) Pozdrawiam Błażej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Ups.Chyba nie za pozno. Najlepsza diorama morska na forum. Gratulacje. Poprzeczka podniesionba bardzo wysoko. Dokladnie.Gratulacje.Jest bardzo fajna woda.Szczegolnie kolorystyka.Podoba sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Pełen szacunek Kolego, praca prezętuje się świetnie, jestem pod ogromnym wrażeniem a ten dym jest genialny, zabieraj się za następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 5 Lipca 2013 Share Napisano 5 Lipca 2013 Chapeau bas - tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karwas Napisano 5 Lipca 2013 Share Napisano 5 Lipca 2013 Revellka, nie ma to tamto, tylko napisz jak zostały zrobione odkosy, o ile woda i dym został opisany to technika powstawania odkosów cały czas mnie zastanawia. Czy to jest wata z wikolem, czy co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 6 Lipca 2013 Autor Share Napisano 6 Lipca 2013 wielkie dzięki za miłe słowa. Dawno mnie nie było a widzę, że fota na głównej się pojawiła. Jeśli idzie o pytania - dym to wywleczony z płatka higienicznego kawałeczek waty utytłany w czarnym pigmencie. Odkosy - na rusztowaniu z przezroczystej folii przezroczysty żel Vallejo i biały foam and snow z Vallejo. Generalnie żadna filozofia. Coś bym posklejał ale pewnie dopiero po wakacjach będę miał chwilę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Piękny niszczyciel, pięknie wykonany model. Diorama powalająca. Wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi