skikut87 Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 lepiej ze śniegiem po testuj gdzies na boku zanim go położysz bo wiem że z nim rożnie bywa. Nie wiem jak go robisz ale ja polecam sodę oczyszczoną plus wikol z woda lub bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 12 Maja 2012 Autor Share Napisano 12 Maja 2012 Tak robiłem na Jadze i tak będzie robiony na podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Świetnie ci to wyszło Wojtek... kolejna genialna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 JaGdTiger mimo skali wygląda bardzo dobrze nie widac za bardzo zimowego kamo ale to może lepiej.Sądząc po oznaczeniu X8 pojazd należal do 512.Bat.Ciężkich Niszczycieli Czołgów.(sPzJagAbt512) 1.kompani Alberta Ernsta,3.plutonu:Lt.Sepp Tarlacha(sklad plutonu X8(pojazd dow.plutonu),X9,X10),byla to druga i ostatnia jednostka wyposażone w te pojazdy,a sformowana została w pierwszych dniach lutego 1945(znane mi zdjęcia nie potwierdzają istnienia zimowego kamuflażu).16 kwietnia 1945 po ostrzale artyleryjskim amerykanów Iserlohn 1.kompania Ernsta liczyła tylko 3 pojazdy X1 Ernsta,X2 Lt.Heinza Rondorfa i X8 Lt.Seppa Tarlacha A.Ernst postanowił poddać miasto amerykanom zważywszy na fakt,iż alianci zamierzali miasto zrównać z ziemią.Pozdrawiam Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi