Jakub 24 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam! Dzisiaj korzystając z dnia wolnego znalazłem trochę czasu i zacząłem dłubać sobie taką małą winetkę. Do jej wykonania wykorzystam figurki preisera. Reszta będzie od podstaw. Na chwilę obecną wygląda to tak: Przepraszam za jakość zdjęć, ale mam małe problemy z aparatem. Może jutro uda mi się zrobić lepsze. Pozdrawiam. Edytowane 5 Kwietnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Figurki przedstawiają żołnierzy w oporządzeniu z początku lat 90tych, co za tym idzie nie możesz umiejscowić akcji na ulicach Bagdadu gdyż w 91 roku tak daleko wojska koalicyjne nie doszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Dzięki z info. Zaraz zmienię tytuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 8 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Podstawka zmieniona. Jak na razie wygląda to tak: Takie pytanie: Która wersja lepsza?? 1 2 Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi