Przemo1CK Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam Ostatnio wpadłem na pomysł aby zrobić sobie jednego z tych karaluchów Zvezdy, tak nazywam oczywiście te modeliki w skali 1:100. Oto jeden z nich: I oczywiście foto z grosikiem, bo zawsze o nim zapominam Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Zegarmistrzowska robota, tylko czy aby betonowe słupy były już w tym okresie stosowane? Pytam bo nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Hehe nom, troszkę zabawy. We Francji były. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Najładniejsze 1:100 jakie widziałem. Daj może jakieś zbliżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Świetna praca .Bardzo mi sie podoba i zgodzę sie,że to nakładniejsze 1:100 jakie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Gdyby nie grosik pomyślałbym,że to "siedemdwójka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Wieksze zblizenie to juz chyba tylko za pomoca mikroskopu, dobra robota Przemku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Super mikrusek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi