Hafes Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Helo. Po bardzo długim okresie modelarskiej bezczynności udało mi się w końcu przełamać i dokończyć jakiś model. Wybór padł na coś nietypowego - chiński transporter ZSL-92 IFV z Hobby Bossa w skali 1/35. Pomalowany akrylami Gunze. Upaćkany pigmentami CMK. Nie chciałem zrobić za bardzo styranego więc obicia bardzo kosmetycznie są wykonane. Mnie się podoba a może i Wam do gustu przypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Jak na moje oko laika- wyszedł doskonale. Jak składalność tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Okiem laika - składalność doskonała Zero szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Bardzo ładny model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Model jest wielce OK. Ładnie komponuje się z podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Dla mnie bomba. Idealne malowanie i brudzenie. Wykonanie modelu z najwyższej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 8 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Dzięki za opinie. Kusi mnie żeby go jeszcze jakimiś bambetlami obwiesić ale to chyba jakiś syndrom amerykańskiego strykera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi