B@RT3K Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Witam, przedstawiam wam mój pierwszy samolot od przeszło ok. 2,5 lat oraz pierwszy w skali 1:144. Model jest w malowaniu VFA-213 "Black Lions" . Niestety model nie ma wszystkich kalek , bo trochę je zaniedbałem i nabrały wilgoci dlatego udało mi się nakleić część kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Dużo przeszedł i pewnie jeszcze więcej przeleciał ;) Strasznie utytłany, Czy na końcach nie powinno być rakiet? Ta kalka na górnej powierzchni skrzydła trochę średnio wygląda. Zbiorniki z paliwem krzywo przyklejone, no i niebieski pas na kadłubie strasznie nieładnie namalowany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 9 Kwietnia 2012 Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Fajnie, że sklejasz w tej skali Kolega wymienił już podstawowe wady dodam, że schemat kolorów z kosmosu i niezbyt dokładnie pomalowany. Jako pierwszy model po latach ok czekam na następnego malucha. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Czasami warto znaleźć ze dwa zdjecia oryginału. To mówi wszystko o Twoim malowaniu. Za bardzo go utytłałeś, Super robal nie latał tyle co Tomcat jako samolot liniowy, i w życiu by się tak nie usmolił ;) Pracuj dalej, ale spróbuj może skale wyżej ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi