Mark666 Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 To nie jest zbyt wystrzałowa galeria , ale ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 Czy można tu powiedzieć coś więcej niż "super"? Chyba nie... tak wiec mówię: Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viki2000 Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Czy można tu powiedzieć coś więcej niż "super"?Chyba nie... tak wiec mówię: Super Oczywiście, że można powiedzieć coś więcej ... ja bym powiedział Mega Super ... Bardzo klimatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Model super piękna żaba, ale czy nie przydało by się pobrudzić trochę tych stopek w naczepie (czy jak się to nazywa) bo się trochę świecą? Model mi się bardzo podoba gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Zawsze przyjemnie popatrzec na Twoje galerie, ale jeszcze lepiej na warsztat - pierwsza klasa Mark666. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja nie mogę jak on mi się podoba. Szacunek ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Wielkie dzięki za miłe komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Bardzo klimatycznie i bardzo ładnie. Ja bym trochę sponiewierał przyczepę, ale może mi zostało po lawecie:D Na prawdę duże pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Ekstra zestaw Takie klasyki też są czyste np. na zlotach czy wystawach, ja stanowczo wolę czyste modele , bo by trzeba było sporo ćwiczyć , żeby uzyskać dobry efekt brudzenia. Dlatego też się nie wypowiadam o brudzie na ramie bo , aż tak w tej branży nie siedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Aż chce się robić dalej. Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper32 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Marku! Brakuje mi w tej kompilacji czegoś. Na morisie powinien być jeszcze skuter :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 Miałem ten zestaw Lindberga ale po kilkukrotnym podchodzeniu do samej już tylko instrukcji ostatecznie z niego zrezygnowałem, tak więc jeszcze większe uznanie dla Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi