robert p Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Ja to skromny wyrobnik Teraz to Ty żeś zdrowo przesadził. Nie jeden mógłby się od Ciebie uczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Chyba nie przesadziłem tym bardziej że też ,korzystam z ciekawych pomysłów innych kolegów .No cóż człowiek uczy sie przez całe życie,bo jak nie robi tego to się cofa w rozwoju No i tak na zakończenie warsztatu ,(miałem nie robić tego :( ,ale jednak wstawię jeszcze jedną fotkę ) Jako zwieńczenie tej katorgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Co do tej nauki przez całe życie to racja w tym hobby nie ma granicy doskonałości "Teraz to Ty żeś zdrowo przesadził. Nie jeden mógłby się od Ciebie uczyć :D" haha można by tak to ująć zarobiłby na szkole modelarskiej haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi