Zekar Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, Model Revella, malowanie wzorowane na pojeździe Schwere Panzerabteilung 507 z Niemiec 1945r. Pozdrawiam. Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaz1981 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Bardzo fajny model popraw tytuł na "Henschel" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Podoba mi się mimo iż nie jest za bardzo utytłany - w końcu nie wszystkie muszą być brudne. Ponadto dodam, że jakby w podpisie nie było że to 1/72 to bym pomyślał że to 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 popraw tytuł na "Henschel" I "wierza" na "wieża" .Poza tym model kapitalny. Prawdziwa perełka.Rzeczywiście wygląda jak 35. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2012 O kurcze ale lipa, sorry panowie,pisane na szybko i później takie "hensele" i "wierze" wychodzą . podoba mi się mimo iż nie jest za bardzo utytłany - w końcu nie wszystkie muszą być brudne No właśnie z założenia miał być to pojazd, który długo nie walczył , bo o ile dobrze się orientuję to 507 batalion dostał tygrysy II dopiero ok lutego/marca 1945r. Ale cieszę się,że się model podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Wyszlo super, przy tak dobrym wykonaniu jednak az prosi sie o siatki na silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Fajny jest , ja się swojego boję ruszać że coś rozwalę i mi wyjdzie klucha nie tygrys... xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi