wolfenstein Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam. To mój ostatni model.Model wykonany "standard", malowane aerografem "free hand". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 No to masz niezłą rękę. Model mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Bardzo fajny pojazd czy on jest Niemiecki czy Włoski ? Bo oni mieli podobne do siebie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfenstein Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Samochód jest francuski -Panhard 178. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandman Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Podoba mi się. Ładnie kolory wyszły i dobrze kalki siadły, świetna robota. Ja bym go trochę poobijał i bardziej okurzył, ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harkonnen Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Skoro to malowanie (takiego brzdąca) z ręki, to moje ogromne gratulacje! No i niewiele mniejsza zazdrość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFMEN Napisano 24 Kwietnia 2012 Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Trochę za duże zwisy ma prawa gąsienica, ale to szczegół , tylko pogratylować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi