jan-kol Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Od tego się wszystko zaczęło. Tutaj zapewne będzie najwięcej uwag Model firmy Tamiya z detalami trawionymi Voyager Model i gąsienicami Friul Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Model bardzo mi się podoba. Jedyne co mnie razi to nieco przerdzewiałe (tak jakoś dziwnie) gąski. Ogólnie jest wielce OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Dla laika z nowoczesnej pancerki to uwagi dokładnie jak powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Model OK. Wg. mojej skromnej opinii, jeden szczegół jest nie do tej wersji, a mianowicie reflektor do noktowizji. Zrobiłeś wersje rosyjską, a to był patent używany przez wozy sprzedawane krajom arabskim. Nikt z U.W. tego nie stosował. I wielka szkoda, że wóz nie jest w malowaniu Wojska Polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 Model OK.Wg. mojej skromnej opinii, jeden szczegół jest nie do tej wersji, a mianowicie reflektor do noktowizji. Zrobiłeś wersje rosyjską, a to był patent używany przez wozy sprzedawane krajom arabskim. Nikt z U.W. tego nie stosował. I wielka szkoda, że wóz nie jest w malowaniu Wojska Polskiego. Zgadzam sie z przedmówcą. Zrobiłeś mixa arabsko- rosyjskiego. Ale przecież da się to poprawić . Co do tego że wóz jest w malowaniu rosyjskim, to nawet dobrze, przecież polskich 72-jek mamy tu multum na forum, a co, niech jeden bedzie inny, to nie przeszkadza . Gąski, faktycznie zbyt zardzewiałe. A skoro to są Friulki, to trzeba było sie postarać o pracujące zawieszenie i ukazać modelik w jakimś fajnym terenie. Jest jeszcze parę szczegółów, których można by się czepiać, ale po co?? Modelik fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi