hadzi Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 W ramach odstresowania innymi projektami powstaje RWD-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Kleiłem kiedyś ten samolot z "Małego Modelarza", śliczna konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KayFranz Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Krzywo zeznajesz... RWD-1 nigdy nie ukazał się w Małym Modelarzu. W 1965 wyszła wycinanka z RWD-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 A i owszem, zobaczyłem charakterystyczny kształt bocznych okien i mi wyszło na to, że to ten model. A to nieprawda, bo mowa o RWD-4 z MM 12/96. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 2 Maja 2012 Share Napisano 2 Maja 2012 Drzewiej popełniłem Marcinowego RWD-2 i bardzo miło wspominam pracę nad tym zestawem - poziom Ardpolu co najmniej. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 3 Maja 2012 Autor Share Napisano 3 Maja 2012 RWD-1 i RWD-2 KONIEC!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Ależ piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi