Piotr D. Napisano 24 Kwietnia 2006 Share Napisano 24 Kwietnia 2006 Co racja to racja, model ma sie podobać przede wszystkim nam:) Ale gdyby przy okazji jak najbardziej przypominał oryginał...;-) Moim zdaniem warto by było, żeby kol. Marcin przy okazji następnego modelu spróbował zrobić mniej "agresywną" walorkę na rzecz np bardziej urozmaiconego kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2006 Ale się tu działo Trochę racji w tym co napisał hartman jest. Ale z drugiej strony to trzeba by zakwestionować większość technik brudząco - olejąco - rdzewiejących bo tak na prawdę to personel naziemny / załogi wozów bojowych / bardzo dbały o swój sprzęt i nie dopuszczały do nadmiernego "dewastowania" poszycia. Chyba, że w grę wchodziły jakieś ekstremalne warunki atmosferyczne. Zresztą w czasie walk sprzęt dosyć szybko był rotowany drogą naturalną i nie miał czasu się zużyć Na zdjęciach wyszło to zresztą troszkę zbyt mocno w realu jest delikatniejsze. Na razie po dłuuuuższym urlopie od modeli w nadchodzący weekend spróbuję trochę powalczyć dalej i pokazać kolejne fotki. Chyba, że wyrwę do Olsztyna na zlot pojazdów militarnych to wtedy pokażę inne fotki. A jeśli chodzi o kamo to nie zawsze najbarwniejsze jest najładniejsze. Choć mam takie jedno na oku ale to już przy innej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 1 Maja 2006 Share Napisano 1 Maja 2006 Witam, ja tylko przelotem. http://www.kartonwork.pl/forum/album_page.php?pic_id=2742 http://www.kartonwork.pl/forum/album_page.php?pic_id=2740 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 1 Maja 2006 Autor Share Napisano 1 Maja 2006 Bardzo fajny Robercie ale Twój ober by Cię chyba rozstrzelał jak byś mu tak maszynę zapuścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 2 Maja 2006 Share Napisano 2 Maja 2006 Zima 44, amerykanie i rosjanie tuż, tuż. Kto by tam się przejmował błotem i innym paskudztwem, ma latać i koniec Może przesadziłem z brudem ale na tym modelu próbowałem kilku sposobów, a że ma on dosyć szerokie linie podziału to tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi