MrKarcio Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Wiatm, sklejam figurkę w skali 1:16. Czy wiecie może z czego da się zrobić pasek do StG44? Wszystkie możliwości chętnie wysłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Z taśmy Tamiyi, tak jak pasy na fotelach w samolotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 Ja robię też z puszek po napojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Paski fajne można zrobić z pasków ołowiu.Odpowiednio walcowanych na cienką grubość.To mogą być ciężarki dla wędkarzy rozwalcowane na walcarkach tak aby grubosć była tak 0,3 lub nawet 0,2 mm.Chodzi o to,że ołów jest materiałem plastycznym.Ja używam tego do robienia pasków w figurkach 1:35 i 1:16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi