elefantes Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Model sklejony prosto z pudła, w dosyć szybkim tempie jako eksperyment z brudzeniem. Mnie się podoba... Malowanie pędzelkiem, Humbrole 11, 191, 96, 77, 33, 250, 100, 117 i 89 plus lakier bezbarwny Revella nr 2. Brudzenie na mokro akrylami plus suchy pędzel. Bardzo dobra jakość wyprasek, jedynie kalki sie rwały co było sporym utrudnieniem podczas nakładania. Modelik dosyć prosty, fajnie spasowany, polecam pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartiniOCP Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Bardzo fajny model. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Jedyne co bym zmienił to "uświnienie" kabiny. Gratki. pdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
copycat Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Bardzo fajnie, z uwag to tak jak pisałem w warsztacie kabina i siodło wymaga smaru. Oby więcej takich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Chyba zaczynam tęsknić za Twoimi dawnymi kolorami Jednak, pomimo brudu, ładny model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Szczerze niezbyt mi się podoba brudzenie, masz zdolności co do budowania ciężarówek dlatego dość ostra krytyka z mojej strony. Zacznij używać pigmentów i oleji dla artystów jeżeli chcesz robić realne i ciekawe brudzingi. Akryle odsuń na bok jeżeli chodzi o ten temat bo się po prostu do tego nie nadają. W takim razie czekam na twój następny model, pozdrawiam Rafał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grubyjg Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Model bardzo ciekawy i bardzo mi się podoba. Jak zwykle nie widać że malowany pędzlem, szacunek. Gratuluję modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub476 Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Już myślałem, że przestałeś sklejać. Ładnie wyszło, dość realistycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolllooo Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Brudzenie bardzo fajne ostatnio nawet widziałem mniej więcej tak uwalony ciągnik. Fajnie ci wyszło- taka miejska pozimowa czerń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts