elefantes Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Model sklejony prosto z pudła, w dosyć szybkim tempie jako eksperyment z brudzeniem. Mnie się podoba... Malowanie pędzelkiem, Humbrole 11, 191, 96, 77, 33, 250, 100, 117 i 89 plus lakier bezbarwny Revella nr 2. Brudzenie na mokro akrylami plus suchy pędzel. Bardzo dobra jakość wyprasek, jedynie kalki sie rwały co było sporym utrudnieniem podczas nakładania. Modelik dosyć prosty, fajnie spasowany, polecam pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Bardzo fajny model. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Jedyne co bym zmienił to "uświnienie" kabiny. Gratki. pdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Bardzo fajnie, z uwag to tak jak pisałem w warsztacie kabina i siodło wymaga smaru. Oby więcej takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Chyba zaczynam tęsknić za Twoimi dawnymi kolorami Jednak, pomimo brudu, ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Szczerze niezbyt mi się podoba brudzenie, masz zdolności co do budowania ciężarówek dlatego dość ostra krytyka z mojej strony. Zacznij używać pigmentów i oleji dla artystów jeżeli chcesz robić realne i ciekawe brudzingi. Akryle odsuń na bok jeżeli chodzi o ten temat bo się po prostu do tego nie nadają. W takim razie czekam na twój następny model, pozdrawiam Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Model bardzo ciekawy i bardzo mi się podoba. Jak zwykle nie widać że malowany pędzlem, szacunek. Gratuluję modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Już myślałem, że przestałeś sklejać. Ładnie wyszło, dość realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolllooo Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Brudzenie bardzo fajne ostatnio nawet widziałem mniej więcej tak uwalony ciągnik. Fajnie ci wyszło- taka miejska pozimowa czerń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi