sokol Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Prezentuje Szanownym Kolegom krótką relacje z naszych prac przy koszalińskim teciaku. Na końcu relacji jest link do walkarounda ze 120 zdjęciami tego czołgu wraz ze szczegółami elementów wyposażenia. Myślę, że będzie to pomocne dla każdego modelarza budującego model tego czołgu. http://www.modelarstwo.koszalin.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=197&Itemid=1 W przyszłości zapewne pojawią się w tym temacie kolejne zdjęcia "naszego" teciaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Wspaniały projekt kolego Sokół! Wielki poklep po plecach za inicjatywę, chęci i pasję. Powodzenia Chłopaki! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 16 Maja 2012 Autor Share Napisano 16 Maja 2012 Dzięki Mamy taki swój model 1:1 Pewnie powstanie kiedyś też relacja w postaci modelu 1:35. Materiałów będzie sporo Tak gwoli wyjaśnienia jeszcze: projekt jest całego Bałtyckiego Stowarzyszenia Miłośników Historii "Perun", do którego ja również mam zaszczyt należeć (jak w zasadzie cały Koszaliński Pluton Modelarski). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Wielki poklep po plecach za inicjatywę, chęci i pasję. Pasja i chęci nie zanikają pomimo upadków z pancerza i obitej niejednokrotnie głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 16 Maja 2012 Autor Share Napisano 16 Maja 2012 Uzupełnienie: Naprawiony i oczyszczony właz dowódcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Maja 2012 Share Napisano 16 Maja 2012 Naprawdę piękna robota. Trzymam kciuki za pełne powodzenie projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi