kubisz Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Szybki, przyjemny model - takie były założenia. Przedstawia kolumbijskiego M1043A1. Zbudowany z zestawu M1025 Tamiyi, z drzwiami z zestawu M1046 tej samej firmy. Żywiczne koła Super Swamper od Pro Art Models. Przednia osłona od podstaw, karabin M60E3 z zestawu Tamiya (35141) Modern U.S. Accessory Set. Kalkomanie na zamówienie. Malowany pędzlem. WARSZTAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Kolejny ładny model z twojej stajni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Chciałbym się doczepić, ale nie wiem do czego. Bardzo podoba mi się to camo. Też chcę takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi