Tukidyndas Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Ostatnio przewinęło się kilka modeli w zimowym malowaniu. Chciałbym pokazać swojego KW w 1/48 z Tamijki. Model spudła, jedynie doszły liny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Bardzo ciekawy. Koła trochę za schematycznie ubrudzone i przód za czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Cześć Bartek Kawuszka fajna ,podgladałem warsztat na PWMie ,ładnie uwalony układ jezdny ,za mało błocka z przodu wozu ,zapasy zardzewiałe na równi z wydechami nie za bardzo mi sie widzą ,samo malowania I klasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Witam Całkiem efektownie wykonany KW. Powoli zaczyna nam się tworzyć na forum klub miłośników pojazdów tej serii. Twój oprócz samego, całkiem niezłego zresztą wykonania, dodatkowo zyskał trochę życia przez te kolorowe akcenty. Moim zdaniem to jego największa zaleta. Co do wad, to kolega Krzysiek już je wymienił. Jak dla mnie to trochę za dużo tego błota na gąskach, a zbyt mało na wspomnianym przodzie, ale to już kwestia gustu. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 24 Maja 2012 Autor Share Napisano 24 Maja 2012 Dzięki za opinie. Obiektywne spojrzenie z boku zawsze się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi