Michał G. Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Witam. Wstawiam kilka fotek modelu TU-134 z Plasticarta w starym malowaniu LOT-u. Wiem, że model nie do końca odwzorowuje oryginał, ale chciałem zobaczyć jak będzie wyglądał w takowej skali. Ocenę pozostawiam Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 25 Maja 2012 Share Napisano 25 Maja 2012 Powiem tyle PIEKNY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Ładnie A czy golenie podwozia nie powinny być zielone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Brawa za rewitalizację starych tematów i to w naszych barwach . Bardzo fajnie Ci te Lot-owskie maszyny wychodzą. A ponieważ wychodzą dobrze, to pozwolę sobie lekko pożałować, że Tupolewa trochę bardziej nie zdetalowałeś. Ostatecznie 1:100 jest bliższe 72 niż 144 i można było trochę pokombinować - kabina, nos, może klapki. A kaleczki jakie mają pochodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał G. Napisano 27 Maja 2012 Autor Share Napisano 27 Maja 2012 Witam. Dziękuję za opinie. Skala TU-134 Plasticarta wynosi dokładnie 1:116, a nie 1:100. Model w większości był malowany, a drobne elementy to kalkomanie wykonane metodą domową (zamawiane). Faktycznie można byłoby postarać się o większe zdetalowanie modelu, ale przy egzemplarzach Plasticarta i tak nie miałoby to jakiegoś większego sensu. Teraz jestem na ukończeniu kolejnego projektu LOT-owskiego, a mianowicie YAK-40 w skali 1:144. Niebawem osobna galeria Pozdrawiam i dziękuję za obejrzenie galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 Piekne stare barwy LOTu... Znakomicie, że LOTowskie tematy wciąż powracają na forum Teraz jestem na ukończeniu kolejnego projektu LOT-owskiego, a mianowicie YAK-40 w skali 1:144. Ten samolot w Polsce nazywa się Jak-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał G. Napisano 27 Maja 2012 Autor Share Napisano 27 Maja 2012 Ten samolot w Polsce nazywa się Jak-40 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi