kalaruch Napisano 29 Maja 2012 Share Napisano 29 Maja 2012 Taki post trochę jako zapowiedź, póki co warsztat w wolnej chwili w pracy będzie prowadzony. Model dragona, sławny pakwagen. Opuszczony pojazd został na plaży na Oksywiu, a dokładniej poniżej klifu gdzie znajduje się Osada Rybacka. Do niego blaszki Parta (otwarte skrzynki na burtach itp. nieosiągalne w modelu prosto z pudła) oraz lufa od RB. Póki co projektów mi się namnożyło, ale to dobrze, bynajmniej żadnego nie zaczętego nie sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Pomysł rewelacyjny, masz zamiar wstawić również Sd.Kfz. 4/1?? Prezentowały by się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Polepiony, popodkładowany i pomalowany we wnętrzu. Dziś męczyłem się z DS trackami - tałątajstwo straszne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Ciemno strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 zapal światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Jak w galerii Ci wyjdzie musztardowy DAKu to sobie zapalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Jak w galerii Ci wyjdzie musztardowy DAKu to sobie zapalę. To może kolego pochwal się sam pięknymi zdjęciami z jakiejś galerii Bo jak na razie na forum nic nie pokazałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Jak w galerii Ci wyjdzie musztardowy DAKu to sobie zapalę. To może kolego pochwal się sam pięknymi zdjęciami z jakiejś galerii Bo jak na razie na forum nic nie pokazałeś A zdziwił byś się mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 15 Listopada 2012 Autor Share Napisano 15 Listopada 2012 dobra, facet z kilkoma postami napisał że ciemne foto, ok - następne foto zrobię z lepszym doświetleniem - aparaty przxekłamują, kolor jest dunkelgelb, nie trzeba robić afery a kolega opalacz niech zrobi posta z galeriami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Jak w galerii Ci wyjdzie musztardowy DAKu to sobie zapalę. To może kolego pochwal się sam pięknymi zdjęciami z jakiejś galerii Bo jak na razie na forum nic nie pokazałeś A zdziwił byś się mocno. To mnie zadziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Nie mnie tu decydować o galeriach obalacza. Na tym forum ich raczej nie zobaczysz. Zapraszamy na PW, bo szkoda koledze warsztat zaśmiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 dobra, facet z kilkoma postami napisał że ciemne foto Hmmm a od jakiej ilości postów wolno coś skrytykować ? Tak w temacie to w dragonowskich sdekach (robiłem trzy) powalają mnie na kolana rejestracje z pojedyńczych cyferek ten też tak ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 15 Listopada 2012 Share Napisano 15 Listopada 2012 Nie ciemne foto, tylko ciemny kolor - Humbrol 63 albo coś podobnego? Dziwię się też, że zamknąłeś budę i wkleiłeś działo przed skończeniem malowania. Napisałem, bo projekt wydał mi się dość ciekawy. Nabiję postów w HP i wrócę w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 16 Listopada 2012 Autor Share Napisano 16 Listopada 2012 Jumo a nie można krytykować kogoś kto krytykuje a sam nic nie ma ;) ? No niestety z powodów konstrukcyjnych tak zrobiłem, bo wklejanie działa po pomalowaniu to by była heca. CO do farbki - humbrola to używam tylko czarnego koloru. Jakoś nie przepadam za olejnymi. TU jest Vallejo air 28, sand yellow, chociaż niektórzy używają dark yellow 25. Dawaj od razu galerię nie daj czekać Dobra dziś wolne do wieczora więc trzeba ruszyć z tematem - lakier, biała farba i jechane. PS. Te kolorowane zdjęcia nie są jednak dobre - trochę przedobrzone mi się wydają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Lepsza była by Pactra 104 nieco złamana bielą tee Vallejo mają dla mnie dziwne kolory,koloryzowane zdjęcia nie dawal bym im wiary a tym bardziej dobierał względem ich koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 16 Listopada 2012 Autor Share Napisano 16 Listopada 2012 nawet w porównaniu do cz-b fotek, ten kamuflaż mi nie odpowiada - chyba nawet on sam był malowany na zdjęciu co do rejestracji - tak są te badziewne małe cyferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Nie mam nic z Air, ale do malowania używam mieszanki Orange Ochre z Buff z serii Model Color. Może jeszcze do kompletu Panzerwerfera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 16 Listopada 2012 Autor Share Napisano 16 Listopada 2012 Zobaczę jak mi wyjdzie koncepcja, może w przyszłości zrobię cały zestaw, bo pomysł mi tak zaszedł za skórę, zwłaszcza że to niedaleko - raptem 10 min autem od domu to stało, a ojciec znajdował tam w piachu emgiety sprawne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 nic nie ma.... a ja mysla, ze cos bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 nic nie ma.... a ja myslał, ze cos bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 7 Lutego 2013 Autor Share Napisano 7 Lutego 2013 No nie ma bo woda nie wyszła jak powinna i zabieram się do tego jak pies do jeża :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi