czak45 Napisano 31 Maja 2012 Autor Share Napisano 31 Maja 2012 Andrzej przemyślę, a najchętniej ściągnę coś z jakiejś fotografii. Matthew zabarwiłem troszkę przy liściach. Użyłem farb akrylowych Vallejo. Trzeba pamiętać, że na sporą ilość żywicy wystarczy jedna kropelka farby. Sandman wiem też kiedyś czytałem o niepoprawności tego określenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Co tu dużo pisać. Kolejna rewelacyjna scenka w twoim wykonaniu. Woda wyszła świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 To dałeś czadu! Ciśnie się tylko jedno na usta- REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 Ja dopiero teraz komentuje bo trochę zajęło mi czasu pozbierać szczękę z podłogi. Naprawdę pięknie, otoczenie jest tak wykonane że w pierwszej chwili nie zwróciłem uwagi na czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 Extra wygląda ten King na tych opadłych liściach. Co tu dużo mówić wszystko pięknie zrobione, a jelonek rewelacja . Można wiedzieć co to za produkt-jakiej firmy ten jelonek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2012 Alan pisałem już na temat jelonka na innym forum, więc pozwolę sobie zacytować odpowiedź która dotyczyła jelonka-sarenki która nie spodobała się żonie jednego z użytkowników: "Panowie dzięki za komentarze. Dla mnie ten jeleń pijący wodę jest takim podkreśleniem spokoju i ciszy całej sceny. Praca staje się wymowna moim zdaniem w jakimś artystycznym wymiarze. Nie chcę być nieskromny, ale nie myślałem, że doczekam się takiego komentarza, tym bardziej cieszy mnie, że się tu pojawił. Moja żona, powiedziała, że strumyk jest tak naturalny, że z początku nie zwróciła na niego uwagi. Natomiast dowaliła się do jelenia. Jelenie są w naturze dużo ciekawiej "pomalowane". Niemniej w tej skali fajne pomalowanie jelenia to mega wyzwanie. Pewnie żonie chodziło o taka piękną sarenkę: Natomiast jeleń jak to jeleń piękny nie jest ;o) Jeszcze gorzej wygląda Łoś ;o) Zresztą spory problem miałem oglądając te zdjęcia i decydując się na opcje z takim zwierzakiem Bo w 72'ce ciężko znaleźć. Na początku szukałem w zestawach typu "kupione pod ZOO" Nic nie było. Przypadkiem trafiłem na zestawy Preisera, ale w skali 1:87. Kupiłem i pomyślałem, że jeleń jeleniowi nie równy. Wstępnie coś tam ustawiałem. Ale wybrałem tak jak jest teraz. Przeszczepiłem tylko rogi z jelenia na sarnę. Z wodą nie było łatwo. Szukałem inspiracji. I w efekcie końcowym połączyłem takie trzy obrazki: Przypadkiem znalazłem coś takiego. Spodobał mi się ten kolor wody. A to może być wstępna inspiracja do kolejnego projektu: Znaleziona przypadkiem przy szukaniu zdjęć do w.w. pracy. Proszę potraktować to co napisałem i pokazałem powyżej jako takie uzupełnienie do warsztatu. W którym to nie lubię pokazywać wszystkiego do końca." Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi