Twitch Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Teraz mi to nie leży... wcześniej był super kontrast miedzy kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Co mi z tego kontrastu skoro zielony kolor był do niczego? Powinien być Olive Drab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Po washu i lakierze błyszczącym przyszedł czas na oznaczenia. Niestety trzech kalkomanii nie ma - rozpadły się po wyjęciu z wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Konrad powiem tyle, piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 W tym świetle o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Wow, tempo imponujące, o efektach już nie wspominam Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Kurzenie dolnych części pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Jest bajer. Nie zapomnij tylko o gwiazdce na górze wieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Dzięki ale wiezy narazie nie moge ruszyć bo brakuje jej dwóch kalkomanii. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Super już wygląda Konrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Dzięki. :-> Niestety więcej już nie ruszę do przodu z modelem bo nie mam tych 3 kalkomanii. :( Zrobiłem fotki, bardzo słabe. Światło żarowe trochę zażółca. Nie mogę uchwycić kurzenia pojazdu na fotogramach, może jutro mi się poszczęści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2012 Pewnie Was zanudzam ale czekam na brakujące kalkomanie i wznowie pracę, w tym miejscu bardzo dziękuje koledze "Vis13". Lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Wanna dostała satynę Vallejo i brakuje jej tylko kalkomanii oraz gąsienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Ta satyna wygląda bardziej jak mat, mało się błyszczy no chyba że było takie zamierzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Rafał wyglada jak pólmat Konrad o jakich kalkach piszesz ?pytam bo prace przy wannie troche zaawansowane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Na wannie brakuje jednego numeru na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi